Du kan inte lägga nya ordrar från ditt land. United States

Frakt och returer

Vi skickar det mesta från holland.

Det medför att vi har en leveranstid på mellan 3-14 dagar, tyvärr händer det ibland att det kan ta något längre tid på grund av svenska posten som kan ta lång tid på sig. Ser du inget i brevlådan så meddela oss snarast. 

Alla försändelser skickas som rekommenderat brev och är då spårbart, vi använder oss av aftership för att du skall kunna följa försändelsen utanför Sverige då postnord inte har den möjligheten. Du får ett mail om att din försändelse finns hos Postnord.

OBS!

i de fall produkter i din beställning är slut på lager i UK så kommer det istället att skickas direkt från huvudleverantör i Kina vilket kan innebära ett kostnadstillägg för dig som beställer enligt postnords nya regler. Det kommer likväl att skickas i huvudsak från Holland. Allt samlas upp och skickas därifrån.

Ångerrätt & Returer

Följande returpolicy gäller uteslutande för varor köpta via flyger.se:

Hos flyger.se har du alltid 14 dagars öppet köp från den dag du mottog varan. Vi återför pengarna till det betalkort du använde då du gjorde beställningen. Om detta inte är möjligt, kontaktas du via mejl eller per telefon av en av våra medarbetare på kundtjänst. Om du betalat via faktura, återförs pengarna till ditt konto. Om returvaran möter kraven för vår returpolicy (se nedan), förs pengarna över när vi tagit emot och behandlat ditt returpaket. Vi betalar tillbaka hela beloppet om varan anses defekt eller om felet ligger hos flyger.se. Vid alla andra former av retur ska du betala enligt gällande taxor.

Krav för returvaror

Alla varor som skickas i retur ska paketeras ordentligt och, om möjligt, i originalförpackningen. Varorna ska vara i samma skick som vid mottagandet. Varan ska vara i ett sådant skick att den kan säljas till en annan kund. Av denna anledning vill vi även att alla varor skickas tillbaka i den förpackning som de skickades i till dig, så att både varor och förpackning kan återanvändas.

Returfrakten betalas av konsumenten.

När du vill returnera en vara, eller om du har frågor angående returnering av varor ska du kontakta oss på info@flyger.se.

Returvaror ska skickas till

Peters Konsulttjänst

co Peter Samuelsson

Snurrebocksvägen 5

45170 Uddevalla

Sverige


Om oss
Vi letar efter nya spännande produkter. Allt från reservdelar till verktyg och delar för musikinstrument. PKT group består av 4olika butiker med olika inriktningar för att kunna möta upp intresset hos olika målgrupper.