Du kan inte lägga nya ordrar från ditt land. United States

Köpvillkor

Beställning

När du slutfört din beställning skickas en orderbekräftelse till din e-postadress. I bekräftelsen finner du alla uppgifter om produkterna, priser, fakturerings- och leveransadress. Är något fel i beställningen bör du omedelbart kontakta vår kundtjänst via e-post tillinfo@flyger.se Din order behandlas inom 48 timmar.

Frakt & Leverans

Alla varor skickas med bästa leveranssätt utifrån förutsättningar och våra normala leveranstider är 5-10 arbetsdagar. Avgiften för frakten är fast och är 29kr upp till köp för 500 kr, därefter är frakten fri. Vissa produkter så som batterier kan komma från utlandet (utanför EU) och blir då förtullade. Skulle det sammanlagda värdet på beställning vara över 1200kr och är skrymmande kan en tullavgift tillkomma om ca 130-150kr i vissa fall.

De flesta av våra leveranser skickas från holland (NL) och det innebär att vi sätter Kolli ID snabbare än vad postnord's system hinner registrera. När beställningen är skickad får du ett kolli ID, det kan därefter ta några dagar innan det syns i postnord's sök system. Vi försöker leta efter bästa, snabbaste fraktsätt kontinuerligt vilket innebär att frakten kan komma att levereras av andra leverantörer om så är tillämpligt.

Vi använder oss av aftership för att spåra leveranser. Adressen dit du hittar leveransen är http://flyger.aftership.com/@ där @ersätts med aktuellt kolli id.

Priser

Priserna i butiken anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är inklusive 25 % moms.

Betalning

All betalnings sker via våra samarbetspartners. Aktuella betalningsalternativ som för närvarande erbjuds är Payson, Billmate och Swish.

Payson logo

Villkor vid betalning mot Faktura

Vid betalning via faktura samarbetar Payson med Svea Ekonomi AB. För att handla mot faktura måste du ange ditt personnummer eller organisationsnummer (endast företag). Fakturans betalningsvillkor är 14 dagar om inte annat väljs vid köptillfället. Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger. För att betala mot Faktura måste du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som utförs vid köpet. Företag som betalar mot Faktura måste vara registrerade i Sverige. Fakturan betalas enligt de betalningsinstruktioner som framgår på fakturan, via Plusgirokonto och OCR-nummer.

Vid försenad betalning skickas en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Det debiteras även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.

Vid betalning med Faktura/PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.

Villkor vid delbetalning av Faktura

På en mottagen Faktura kan det i vissa fall framgå ett ”minsta belopp att betala”, om du väljer att betala detta belopp eller ett annat belopp lägre än det totala fakturabeloppet så ingås ett kontokreditavtal. Payson erbjuder dig att, efter godkänd kreditprövning teckna ett kontokreditavtal med vår samarbetspartner Svea Ekonomi AB på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det alternativ som passar dig bäst. Du åtar dig att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att du varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val du gjort. Självklart kan du betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra.

Om du vill utnyttja kontokrediten under kredittiden för andra köp kommer – för att krediten skall vara slutbetald inom den avtalade kredittiden – den lägsta månadsbetalningen att höjas. Desto kortare kvarvarande kredittid desto högre lägsta månadsbetalning. Vill du i detta fall ha kvar samma lägsta månadsbetalning kan du kontakta Svea Ekonomi AB på telefon 08–51493113 och ansöka om förlängd kredittid. Av datatekniska skäl kommer Svea Ekonomi AB, om du utnyttjar kontokrediten för flera inköp att tills vidare fakturera er separat för de olika köpen. Självklart slipper du i så fall att betala för mer än en aviseringsavgift per månad.

Vid frågor så kan du ringa 08–51493113 för närmare information.

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10.000 kr upplagt på 12 månader, 0 % ränta, 195 kr uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 10,68 %.

Fullständiga Delbetalningsvillkor.

Villkor vid Delbetalning

Payson erbjuder dig att vid köptillfället, efter godkänd kreditprövning teckna ett delbetalningsavtal med vår samarbetspartner Svea Ekonomi AB på de villkor som framgår av de allmänna villkoren till bilagt kontoavtal. Krediterbjudandet gäller det belopp som anges i kontoavtalet. Kredittiden väljer du genom att kryssa i det alternativ som passar dig bäst. Du åtar dig att inom kredittiden återbetala hela krediten. Det innebär att du varje månad måste betala minst den summa som framgår av det val du gjort. Självklart kan du betala mer eller betala hela krediten på en gång utan att detta kostar något extra.

*Delbetala räntefritt:
3 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 95 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%
6 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 195 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%
12 mån räntefritt; Uppläggningsavgift 295 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 0,00%

Delbetala räntebärande (vid ordervärde över 5000 kr):
24 månader; Uppläggningsavgift 295 SEK; Aviavgift 29 SEK; Ränta 9,95%

Exempel på effektiv ränta vid köp om 10.000 kr upplagt på 12 månader, 0 % ränta, 295 kr uppläggningsavgift och 29 kr aviavgift i enlighet med Konsumentverkets riktlinjer är 12,70 %.

Fullständiga Delbetalningsvillkor

Villkor vid Kort & Direktbanksbetalning

Även om du inte har ett Paysonkonto sedan tidigare kan du snabbt betala med Payson. Vi samarbetar med VISA, MasterCard samt alla svenska banker som erbjuder direktbetalningar, Swedbank, Handelsbanken, SEB, Nordea och Danske Bank. Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik.

Betalar du direkt via Swish, så betalar du till 123 544 08 13 och denna tjänst kostar ingenting. När vi ser beloppet på konto skickar vi beställningen.

Betala till PG

Betala in till vårt PG som är 66 82 96 - 7, när vi ser pengarna på kontot packas och skickas din beställning - glöm inte meddela ordernummer så att vi lättare hittar din beställning. Detta kostar ingenting.

Ångerrätt & Returer

Följande returpolicy gäller uteslutande för varor köpta via flyger.se:

Hos flyger.se har du alltid 14 dagars öppet köp från den dag du mottog varan. Vi återför pengarna till det betalkort du använde då du gjorde beställningen. Om detta inte är möjligt, kontaktas du via mejl eller per

telefon av en av våra medarbetare på kundtjänst. Om du betalat via faktura, återförs pengarna till ditt konto. Om returvaran möter kraven för vår returpolicy (se nedan), förs pengarna över när vi tagit emot och behandlat ditt returpaket. Vi betalar tillbaka hela beloppet om varan anses defekt eller om felet ligger hos flyger.se. Vid alla andra former av retur ska du betala enligt gällande taxor.

Krav för returvaror

Alla varor som skickas i retur ska paketeras ordentligt och, om möjligt, i originalförpackningen. Varorna ska vara i samma skick som vid mottagandet. Varan ska vara i ett sådant skick att den kan säljas till en annan kund. Av denna anledning vill vi även att alla varor skickas tillbaka i den förpackning som de skickades i till dig, så att både varor och förpackning kan återanvändas.

Returfrakten betalas av konsumenten.

När du vill returnera en vara, eller om du har frågor angående returnering av varor ska du kontakta oss på info@flyger.se.

Returvaror ska skickas till

Peters Konsulttjänst

co Peter Samuelsson

Snurrebocksvägen 5

45170 Uddevalla

Sverige

Integritetspolicy

Flyger.se tar mycket allvarligt på sina förpliktelser gentemot kunderna. Detta gäller även hur vi hanterar de upplysningar du ger oss. Flyger.se förpliktigar sig till att följa gällande lagar och bestämmelser vad gäller sekretesspolicy. Denna policy beskriver hur Flyger.se behandlar alla personuppgifter som samlas in på denna hemsida.

Hur samlar vi in personuppgifter?

Det kostar ingenting att se sig omkring och läsa på vår hemsida. Vi ber dig bara att lämna din e-postadress vid följande tillfällen:

- Om du köper något på sidan

- Om du kontaktar oss via mejl eller svarar på ett meddelande

Om du vill att Flyger.se ska skicka mejl om nyheter och exklusiva erbjudanden till dig anmäler du dig till vårt nyhetsbrev. Vi samlar bara in personuppgifter (såsom namn och adress) om du samtycker till det.

Hur kan vi använda informationen?

För att kunna hantera din beställning, måste vi få tillgång till vissa uppgifter, såsom kreditkortsupplysningar och faktureringsadress. Denna information används bara för att behandla din beställning och för din användning av webbplatsen. Du bestämmer själv om du vill ge oss tillgång till fler personuppgifter. Vi samlar in personuppgifter för att kunna skicka nyhetsbrev till dig, nyheter och extraerbjudanden, för att besvara frågor eller svara på kommentarer från dig och för att du ska kunna registrera vissa funktioner på webbplatsen.

Ditt samtycke

Vi kommer att skicka nyhetsbrev till dig om du väljer denna funktion.

Hur gör jag för att få nyhetsbrev?

Du har alltid möjlighet att välja om du vill ha nyhetsbrev från oss.

Vem hanterar dina personuppgifter? (Lite GDPR)

Flyger.se administrerar och använder de personuppgifter du anger för att kunna besvara frågor från dig och förbättra och förfina vårt utbud av tjänster så att det passar dina behov. Utöver detta kommer vi inte att lämna ut dina uppgifter till någon annan utan ditt samtycke, om inte lagen kräver det, eller när du vinner ett pris eller har bett om några konkreta upplysningar. På flyger.se hanteras dina uppgifter av specifik personal för ändamålet, du kan känna dig trygg då vi har SSL på alla sidor som exempel. Väljer du att avsluta ditt konto kan du när som helst göra det genom att logga in och avsluta eller skicka e-post där du meddelar att stänga ditt konto. Inom 24h är ditt konto och dina uppgifter raderade på de instanser som används av flyger. Dessa instanser är webbutiken och bokföringsprogrammet.

Användning av cookies

Flyger använder så kallade cookies för att ge sina kunder bättre service och se vilka av webbutikens sidor och produkter kunden är mest intresserad av. Detta gör vi för att förbättra kundens upplevelse av webbutiken. En cookie är en samling av data, som en webbplats genom din webbläsare har på din dator och den kan hämtas fram vid ett senare tillfälle. Cookies kan bara läsas av den webbplats de kommer ifrån. Den viktigaste uppgiften för cookies är att identifiera användaren och anpassa hans/hennes vistelse på hemsidan. Cookies innehåller inga sådana upplysningar som telefonnummer, e-postadress eller andra kontaktupplysningar, som andra kan använda för att kontakta dig. En cookie är en passiv fil och kan inte sprida datavirus eller andra skadliga program. Du kan ange om du vill att datorn ska ta emot cookies eller ej i dina webbläsarinställningar.

Är det något mer jag bör veta?

Utöver vad som nämnts ovan, lämnar Flyger.se inga upplysningar till tredje man, såvida inte lagen kräver det.

Tvist

Vid eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer.

Tillämplighet

För privatkonsumenter gäller Konsumentköplagen, Konsumenttjänstlagen och Distansavtalslagen. Mer information härom finns på Konsumentverkets hemsida, http://www.kov.se

Övrigt

Flyger.se förbehåller sig rätten till ändring av all information, inklusive men ej begränsat till priser, tekniska specifikationer och produkterbjudanden, utan föregående avisering. Vid eventuell slutförsäljning till uppgivet pris eller p.g.a. att ett försäljningsobjekt utgått, har Flyger.se rätt att häva köpet och återbetala eventuella inbetalda belopp på bästa sätt. Flyger.se skall också meddela kunden om ersättande eller likvärdigt försäljningsobjekt finns tillgängligt.

All bildinformation skall ses som illustrationer och kan ej heller garanteras återge exakt utseende och beskaffenhet.

Avvikelse från villkoren är giltiga endast om båda parter har signerat särskilt avtal som reglerar detta eller att Flyger.se direkt på webbplatsen informerar om avvikelser.


Om oss
Vi letar efter nya spännande produkter. Allt från reservdelar till verktyg och delar för musikinstrument. PKT group består av 4olika butiker med olika inriktningar för att kunna möta upp intresset hos olika målgrupper.